Snö i mån??

Det sägs att det ska komma snö i mån? eller snöblandat regn, bara tanken gör ju en deppad eller hur?
Det vore iof skönt med lite regn nu när det är lite torrt ute och marken behöver lite nu, påskynda våren lite med mer blommor =)

I förmiddags tog jag med mig Luna ut och gick en runda uppe vid hjortgården =) Lilla damen älskar ju att vara ute och nu är det ännu skönare när vi skippar overallen. Hon svettas ju som en liten gris när hon har den på sig. Nu räcker det bara med kläder, skor och lite filtar så är hon var och go =) hon svettas dock lite ändå men det får hon stå ut med.
Vi stannade hos Lisa och tog en kaffe. Luna uppförde sig jättebra trots att hon blev väckt när vi kom dit. Hon satt hos Lisas syrra och var jättesnäll, skrattade lite och brydde sig inte alls om att gnälla och ville stå upp.

Nu har vi precis käkat lunch, korv och stroganoff, Lukas åt förvånandsvärt bra idag!! Så slönt! hans treårstrots är frutansvärd!
Han testar en hela tiden och får han inte som han vill så springer han in på sitt rum och storbölar. Hoppas denna perioden går över lika fort som 1 årstrotsen, den höll i sig i 2-3 månader men klingade av..
I morse var han rolig när jag satt på balkongen.
Då kom han ut i bara blöjan och jag sa till honom att han fick gå in och klä på sig om han ville vara med där ute, han svarade okey och försvann, sen kom han tillbaka med bara blöja OCH Tommies skor ha ha ha!

Nu sover han den lilla skitungen =) Luna vaknade precis och det är la dags för en flaksa ersättning.

Heej Sveejs


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0