R.i.p

Idag säger vi farväl till Lukas barnvagn, den har rullat sina sista metrar. Nu ligger den på bälinge sopstation, r.i.p vagnen. Den har verkligen varit värd varje krona med tanke på den hårda hanteringen ha ha ha

Ja idag då, vi åkte till tippen och slängde barnvagn, köksbord med 4 stolar, en byrå, 3 sopsäckar med gamla leksaker och annan skit och en garderob. Vi fick stressa lite men det gick kanon, vi hann med allt utom den jävla 120 sängen men det får vi ta nästa helg.
Nu i veckan ska vi plocka ut diskmaskinen och ställa tillbaka skåpet också. Tommie åker antagligen upp redan på fredag =( usch så tråkigt....
Kommer bli ensamt...


Jajja...


Efter tippen blev det maxi och öb. Köpte mat och sånt, 14 flyttlådor så ikväll blir det att packa.
Så fort vi kom hem så gick jag och Lukas ut så nu har vi varit ute i nästan 1 1/2 timme och nu sitter han i köket och äter youghurt och macka =)
Vi har ju försökt få honom sluta med vällingen men det är jättehemskt för han går runt och frågar hela tiden om han inte kan få välling så vi får låta honom ha det ett litet tag till.
Det blir nog lite mycket för honom nu med flytten så vi får låta honom vara med det, samma som med blöjorna. På dagis har han totalvägrat att gå på toa när dom frågar, alla andra barnen går men inte han. Han går in i ett annat rum och leker själv istället.
Men i onsdags hade han sagt till en av fröknarna att han ville gå på toa och det gjorde han så det var ett steg fram =)

Så fint väder det varit idag också =) Hoppas det håller i sig.

Nu ska jag ut och ta en cigg =)


Heeej Sveeejs

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0