Torsdag

Erkänn att mina rubriker är bra ha ha ha!

Dagen började med att ringa dagis och säga att Lukas inte kom, viville vara hemma och leka nu när det är fint väder. Annars går Lukas till dagis, kommer hem, äter och sover bort eftermiddagen.
Vi gick ut till sandlådan runt 11 tiden och satt där i en timme typ, sen in och åt lite lunch, sen sov han och när han vakade gick vi ut igen, fast denna gången fick Luna hänga med för hon älskar att sova ute i vagnen.

Det var en massa stora killar som lekte vid rutshbanan och dom åkte fort, åkte baklänges och med huvudet före osv. Lukas var jätteimpad av dom stora grabbarna ha ha.
Dom sprang upp och ner och Lukas efter sig, men dom brydde sig inte så mycket.
Sen började dom reta en av sina polare för att han var mindre än dom,
- Du är mindre än oss, vi är 7 år och du bara 6 år, jädrans dig, jävla dig osv. Lukas tyckte att detta var himlans roligt så han bärjade skrika på den stackars lilla killen också, ha ha det lät så kul xD
Men dom blev ju kompisar igen hela högen efter några minuter, annars hade jag fått säga till för han blev ju lite ledsen.
Sen kom den en annan kille som var lika gammal som Lukas (några månader yngre) så dom blev ju kompisar, sen vägrade Lukas fälja med hem, jäkla trots! Men efter ne stund så gick det.

Nu sitter Lukas i duschen och Luna i gåstolen, hon har tagit sig en liten bit fram idag =) Hon är ju så liten och även om gåstolen är sänkt i botten så mår hon med tårna om hon sträcker sig.
Men nu växer hon på rätt bra =)

Ska ta lilla surfröken nu =)


Heeej Sveejs

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0