Oj oj nu var det längesedan

Hej hej!
Nu har jag blivit uppmanad att få lite liv i bloggen igen. Här knatar livet liksom på och dagar blir veckor och veckor månader.
Det slog mig igår att jag inte varit nere i alingsås/göteborg på snart ett år! helt sjukt... Just nu har jag hemsk hemlängtan. I denna lilla håla händer inte så mycket.
Jag har fått förlängt på jobbet hela tiden också och det är skönt. Försöka återfå lite rutiner på  barnen, lite knep och knåp när det är 2 skift men trots att man jobbat hela veckan så tar man ett rejält race med båda barnen på helgen med massa aktiviteter så dom får lite ensamtid med mamma också.

Igår tog vi bilen (jaaa äntligen fick jag körkortet, skriver om det sen)
Åkte upp till lekplatsen på hagaberg och skulle bara vara där en stund. Den stunden blev 2 timmar och ungarna var helt slut när vi kom hem igen så dom däckade på en gång.
Jag har fått en ny kontakt här i staden, eller snarare byn kanske man ska säga? xD
Tommis kompis Jan har en granne som har 2 st barn och jag har gnällt på både Tommie och Jan att dom får luska fram lite kompisar till mig som har barn.
Okey, jag är social av mig men det känns lite konstigt att "ragga" fika morsor på dagiset, som dom inte har varit på nu på ett bra tag. Dom  börjar igen vecka 31 och då ska vi köra mer regelbundet och det blir lättare nu när jag har körkort (återkommer om det :P)
Jan funderade och kom fram till att hans granne har två barn och är inte heller ifrån stan så han fick ihop oss på facebook och vi träffades igår. Ha Ha det låter lite konstigt, lite som en hemlig date hahaha men det var skitroligt! barnen lekte bra och på eftermiddagen åter jag och Luna hem till henne och barnen lekte så fint ihop, badade i deras pool och vi pimplade kaffe.
Luna totaldäckade när vi kom hem och sov ifrån kl 20.00-6.00 i morse och va pigg som en mört så jag har varit vaken sen dess. För ne stund sen vaknade dom andra sömntutorna.

Körkortet ja.
Jag gick ju intensivkusren på 2 1/2 vecka, startade i början av maj. Det gick la okey där. Man ska ju plugga in alla dom olika faserna, a,b,c,f och klara 3 repetitioner. Fy fan va jag svor åt dom dära faserna! man ska ha 62 rätt och jag fastnade på 60-61 hela tiden. Deras system var stresande också. Måndag skulle fas a vara klar, tisdag fas b, onsdag fas c osv. Jag tog fas a och b på onsdagen och fas c f på torsdagen och repetitionerna hemmifrån på helgen. Första veckan var riktigt intensiv.
Jag satt på körskolan och pluggade ifrån 8.00-12, tog lunch och sen tillbaka vid 12.-16 och plugga, plugga, plugga.
Provet gjorde jag i Örebro, och det var bara jag och 3 andra av alla som klarade det. Jag hade 53 rätt av 60 och man skullle ha 52 haha så jag klarade mig precis.
Frågorna va lite kluriga men dom är ju precis som dom man fick på körskolan, fast annorlunda bilder och formuleringar. Några var lite "slarvfel" men det sket jag i eftersom jag va godkänd haha.
Dagen efter på morgnen hade jag uppkörning och den kuggade jag på..
Det var ett slavfel och jag tyckte det var onödigt att kugga men jag var nervös och i efterhand är jag rätt glad över att jag kuggades.
Då hade jag 3 veckor på mig innan den nya uppkörningen och jag kunde slappna av innan. Jag jobbade ju samma dag ifrån 6-14 och körde upp 14.30 så då var man lite trött och seg och kroppen orkade inte stressa upp sig hahaha.
Jag fick ju samma gubbe också!! men han var ju trevlig, jag körde överheldragen linje en gång men det var för att jag ville ge vingelavstånd till några ungar på cykel så det sa han var det enda, jag visade ju hänsyn till oskyddade trafikanter. Grattis sissi du har körkort! wohho!

I förrgår körde jag för första gången, svärfar bil har varit under reparation och den skulle nog behöva en liten omgång till för fy fan va den rycker! liksom skuttar sig fram haha! och lite skumt när man kör en bil utan servo! tur att man tränar på gym. Bilarna körskolan har behöver man bara titta på så svänger den fullt typ, här får man verkligen jobba med ratten haha!
Och jag lekte taxi igår så jag fick köra till Frövi och tillbaka, sedan hämta så nu är min första långkörning klar hahaha.

Nu ska jag inte skiva så mycket mer, ska fundera ut vad man ska hitta på idag..
Blir nog att gå ut en runda med barnen så dom får springa av sig och leka, kanske bada om det är varmt ute.
Jag har prämiärbadat också, de ni! 2 gånger till och med hehe.

Heeej Sveeejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0