flunsan

Ungarna har influensan så dom hostar och snorar hela nätterna :-( det är tydligen något som går nu för när jag ringde dagis i morse för att sjukanmäla ungarna så sa don att det redan hade ringt 8 st på morgonen och sjukanmält sina barn. Lukas ska till logopeden sen vid 4 tiden men det går vi på bor ju granne med sjukhuset och han ska ju bara sitta och prata. Tommie har hubudvärk nu ocksä. Suck. Jag hade huvudvärk igår kväll. Nu ska jag ut och ta morgon ciggen.

äventyr

Idag fick man sovmorgon av barnen :-) Kanske berodde på den sena kvällen igår. Vi var 7 stycken som drog iväg och bowlade på kvällen. Ungarna ficl vara hos gammelfarmor och gammelfarfar. Ungarna tyckte det var helt okej och det förstod man när vi lämnade och såg allt godis, chips, kakor som hon dukat upp ;-) Det gick förvånansvärt bra med bowlingen. Jag, tomnie, cicka och Claes körde i samma lag. Tommie och cicka va inga motståndare men Claes va svår att slå. Han vann över mig med 3 poäng. Idag skulle jag, greken och våra stora barn tiöö badhuset men grek ringde igår och sa att hennes stora hade feber :-( Men jag ringde och väckte frida i morse så hon drar med oss så vi ska strax åka. I mån jobbar jag så det ska bli skönt med lite ensamtid med Lukas idag. Heeej svejs!!

knep & knåp

Nu har jag tömt min mobil på kort och lagt in dom i datan så nu sitter jag vid datorn för en gångs skull. Här kommer lite kort som är åt rätt håll =)
halloween sminkningen.
hela min outfit som gjorde att jag vann pris för bästa klädsel =)
mina tomte nissar på lussefirandet på dagis
jag och lukas
virus och youshi
fick hem en prinsessa ifrån dagis i veckan

första 2013 inlägget

Usch vad kass jag är på att blogga. Har inte riktig tid.
Ungarna tar tid, jobbat, städar, tvättar och svär åt den förbannade snön!
Nästa torsdsg ska jag ta med ungarna och köra ner till Göteborg. Ska bli så hinla skönt att bara få vata. Umgås med morsan, farsan och alla ganla vänner, boka in era dagar nu!! Tycker det är jobbigt när man missar någon.
Jag funderar på att åka till vatten palatset i lerum någon dag men måste få med en till vuxen.
Tommie stannar hemma så jag åker ensam med ungarna. Det funkar ju bra om det är okej väder. Jag hatar verkligen att köra bil i snö och halka.
 
 

Ungarna brukar sköta sig, lite gnabb blir det och detfår man ta när don sitter i en bil 27 mil .
Lukas fick ju ett "game boy" i julklspp så den ska få nya batterier så då är han lugn. Luna därimpt är mer svårflörtad. Så vi får se vad man hittar på åt lill damen.

RSS 2.0