Magsjuka och en massa snö

Nu har magsjukan drabbat oss igen!! Iförrgår kräkte Lukas som en räv och hade deber dagen efter. Igår eftermiddag kände sig Tommie frusen och mådde illa och i morse kräkte Luna kaskader!!
Jag va tvungen att ringa och sjukanmäla mig.
Det går bara bra på jobbet föresten! trivs kanonbra där uppe!

Ni som undrar vad vi gör på por pac kan ju kolla www.por-pac.se
Just nu tillverkar och paketerar vi Lindesbergskrukan. Den har tydligen varit en storhit i europa i 4 år. Dom är ganska snygga men dyra! en kruka kostade mellan 400-600 kr! Dom har ja stått och paketerat nu. Börjar 05.54-14.00 varannan vecka och 13.54-323.00 varannan vecka.
Jag har fått 2 veckors utbildning och sen blir det erxtrajobb men jag kommer antagligen hopppa in extra med en gång efteråt.
Jag är ju just nu i packen och vi har fullt upp och jag kommer inte hinna gå ut på maskinerna så dom måste förlänga min tid =)

Åter till magsjukan.. Tommie och barnen gick upp vid 4 i morse, jag gick upp halv 6 och ringde jobbet.
Luna har precis somnat i sin vagn. Jag fick ta ner inssatsen och lägga i hennes vagn så hon fick sova där eftersom hela hennes säng va full av spyor.. Jag ska ta med hennes madrass ner till tvättstugan och hänga på tork.
När jag kom ner i morse va en maskiner trasig av dom 2 som finns där! fan va drygt!! Jag måste ju hinna tvätta alla spylakan, handukar och pyjamasar.. Jag tänker sannera här sen!
Här ska dammsugar, torkas golv och vädra! Ut med skiten!! känns som om hela lägenheter stinker mgsjuka och det är ju bara jag som inte känt av något än, peppar peppar!!
Skriver nog mer sen, det va ju ett tag sen =P


Heeej Sveejs

RSS 2.0