I mån kommer morsan =)

I morgon kommer morsan hit och hälsar på =) Ska blir så himla kul!
Jag har inte träffat henne sen i november.

Det känns skumt sen man flyttade hit att man inte kan hälsa på så ofta som förr.
Lukas vet inte att hon ska komma, berättar det i morgon efter att hon är på väg så blir han inte så hispig. Han fick prata med morsan på jul och va så glad och ropade - God jul mommo i telefonen.

Luna va så söt i sin nya lila klänning =) Hon fick en lila klänning i julklapp av Tommies kusin Emma som hon fick på morgonen, så den hade hon på sig. Ska lägga upp en bild så ni får se den =)
  Ha Ha gladtjejen med pappa och brillorna va på en stund.


På julafton gick vi hem till farmor och farfar vid 12 tiden, tog med Luna då och fixade med maten och la fram julklapparna. Det va en sjuhelvetes hög med julklappar!!!
 Det ligger en massa småpaket också under alla stora haha.

Sen åt vi, kollade på kalle och sen kom tomten en snabbis. Han eller "hon" johans mamma va tomte, delade ut några julklappar till Lukas bara och sen fick hon skynda vidare till nästa ställe. Luna sov så hon fick aldrig träffa tomten i år men det va nog lika bra. Hon hade blivit jätterädd tror jag. Lukas va faktiskt också lite rädd för tomten i år, han fick paket och sprang så det vart ingen kram alls till tomten..

 Lukas fåt paket av tomten.
 Öpnnngsdags.

Efter att vi öppnat så blev det lite vin och sen gick vi hem, drack lite mer vin och somnade haha.


Luna är en liten fegis.. Hon är rädd för alla nya. Idag fick hon följa med till dagis föratt hämta Lukas och hon va jätteglad hela vägen dit, glad när vi gick in men när hon såg en av fröknarna vart hon ledsen och rädd.. Man undrar ju hur det ska gå i februari när det är dags för henne att skolas in.
Maten kommer det nog inte va problem med, hon äter som en häst, älskar mat!!
Men hon har en jäkla humör..
Om man säger NEJ till henne så är det precis som om världen går under, hon blir jättearg och ledsen men någon gång måste man ju lära sig att man inte får precis som man vill haha.
Hon älskar att rycka i dukar, gardiner och nu börjar den där perioden när det känns som att allt bara är "nej" men det får ju bli så.
Lukas är inne i någon period också, gapar och tror att han bestämmer.
Säger åt oss att va tysta och pekar med fingret åt en...

Ja ja..

Nu ska jag gå in till Tommie och kolla vad han gör..
Jobba i morgon 10-30-11.30 så det är ju ingen fara för morsan kommer nog inte förän efter 15 eller så.  jag, haha! har mörkat håret igen. Får ta mig i kragen och dra till frissan så dom fixar håret men det får bli i februari eller nått. Lite tomt i kassan nu efter jul xD

Heeej Sveeejs

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0