Måndag igen

Då var det måndag igen då.. Gick upp kl 7 och tog en dusch med Luna, sen käkade frukost och gjorde ordning barnen. Lukas skulle vara på dagis kl 9.15 men eftersom han segade sig hela vägen dit så kom vi dit kl 9.45 så jag och Luna fick springa till sjukhuset.
Hon skulle till ögonmottagningen idag kl 10 föratt kolla synen. Nu ska vi köra hårt med lappar så henes skelning förhoppningsväs försvinner.
Vi ska dit i slutet på oktober för då kommer en specialist som ska kolla hennes ögon för att se om hon behöver glasögon..
Jag fick ju flaskbottnar när jag var 1 år men jag hoppas att hon slipper det..
Nu har vi haft slutbesiktning på den gamla lägenheten också, vi åker inte på något. Städningen var okey men dom som ville flytta in var det mer strul med, personnr som inte fanns i sverige mm... Så vi åker la på resterande i hyra.
Vi har ju iof den hyran på avbetalning så vi kan betala in det vi vill men kan nog inte ta allt, det blir en dyr hyra, 6100 för denna nya och 3500 kvar på den gamla.. Suck..

Igår ringde dom ifrån jobbet i örebro så jag ska dit i morgon kl 15 och börja mina 2 testveckor. Men nu hörde jag av Frida igår att dom söker folk här i Linde igen på nordic så jag vettefan va jag ska göra.
Jag funderar på att ringa nordic och kolla för om det finns nått så skiter jag i Örebro, samtidigt som det vore kul med sälj jobb.
Jag får se hur det går i mån, jag kanske suger totalt på att ringa runt eller så kanske jag är ett proffs xD ha ha ha.

Lukas satt i badbaljan igår föresten, Luna ville bada för hon kröp dit hela tiden så jag klädde av henne och satte henne brevid Lukas och dom badade ihop. Dom var jättesöta där dom satt och skvätte vatten ihop ha ha ha, ska slänga in kort sen, för nu lovar jag att tömma kameran =)

Nu måste jag käka något för jag hungrar ihjäl...

Heeej Sveeejs

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0