bajs

FAAAN!! skrev ett långt inlägg som försvann!! irriterande!! usch nu lägger jag mig så jag orkar upp i morgon!!
dagis och jobb...


heeej dåå!!v(jävla bloggarsel!)

Måndag kväll

Suck... Dagen är äntligen slut!! i mån blir det full rulle igen..
Idag var den 3e inskolningsdagen för Luna på dagis, det gick ganska bra men jag måste fortfarande vara med nästan hela tiden. Idag kunde jag gå på toa utan att hon grät och gå in i köket med kaffekoppen utan att hon bröt ihop haha!
I mån är hon ledig, bara Lukas som ska dit. Jag ska iväg på möte med min jobbcoach kl 10 så jag hinner inte vara kvar med henne men på onsdag ska hon dit. Jag jobbar natt i mån, börjar 17-9.30 så det blir hem och hämta Lunis och upp till dagis så vi är där runt 10 tiden. Då ska hon få stanna och äta mat, haha får se hir det går.
Lill damen är ju inte så glad i frukt men älskar kokta morötter så idag hade dom kokat morötter till henne,  mums mums tyckte hon =)

I mån blir det stressigt tror jag, en massa rännande  hit och dit...

Nästa helg ska jag ju till alingsås =) synd att det blir en snabbis bara, jag kommer ringa tommie hela tiden och kolla läget med barnen haha <3 
Jag kanske, kanske, kanske tar med mig någon av barnen när jag ska till stockholm, blir så knas att vara ifrån dom. Lunis punis är ju lättast att ha med men det blir kanske drygt att ta kort med henne. Steff och jag skulle få ta henne emellan våra fotningar.
Men jag ska sova hos steffi alla fall, vill inte behöva åka hem sådär vid 7-8 på kvällen, är hemma skitsent då ju..
Åka hem tidigt dagen efter istället =)

Nu ska jag snart slänga mig i sängen och kolla några avsnitt på "vänner" hi hi hi =)

Heeej Sveeejs!

Lördag morgon

God morgon! Nu är klockan 9 och vi har precis ätit frukost här, sicka segisar vi är haha! Luna vaknade vid 8 och väckte mig, strax efter så kom Lukas upp och sen Tommie.
Nu sitter Lukas i soffan med Tommie och väntar på att disneydags ska börja och Luna kryper runt i köket och "hallå"ar.

Hon va på dagis igen igår föresten, jag och hon va där mellan 9-11 typ. Hon va lite gnälligare igår. Dom nya fröknarna va inte alls så roliga igår. Hon skulle sitta i mitt knä eller vara precis under mig för annars blev hon helt galet ledsen =(
Hon ville inte ha frukt, inte leka med fröknarna och hade stenkoll på vart man var. Hon blir nog lite svårare att skola in än Lukas.
Nu ska jag sätta mig i soffan med luna så hon får va med pappa och lukas lite också =)


Heeeej Sveeejs

Hej hoj hallå

3 dagar sen jag skrev nu.
Dagis har ju börjat igen så det känns skönt att få in dom rutinerna igen. Funkar kalasbra! Lukas går upp och får åka i vagnen hem.

Idag började Luna sin inskolning och det gick också bra, hon va där i 1 1/2 timme och sen knallade vi hem, hon va dödstrött och somnade på momangen i vagnen. I mån ska jag dit med henne själv.
Efter det blir det kanske ett pass på gymmet. Nu när jag väl är inne i denna period så måste jag börja träna igen annars så tappar jag det. Vägde mig precis och vågen står stilla på dom satans-jävla 77 kg!! Fattar inte vart dom sitter, på röven eller nått...
Har bestämt mig nu! Jag ska gå ner 5 kg inom 2 veckor. För då ska jag till stockholm och köra modell för en dag igen. Jag blev uppringd i förrgår av dom och jag hade vunnit i någon tävling ifrån i sommras. Jag får ett till besök gratis och ta med lite vänner. Egentligen skulle jag få vänta ett år eller vad det är annars kostar det ca 1000 kr/ pers.
Så jag ringde Steff och hon ville med =)

Hon fyller år idag också! GRATTIS!! har redan ringt och sjungt 3 gånger idag haha! med en enkel tulipan xD lite roligare än "ja må hon leva"
Ska sjunga tulipan visan för lisa när jag ska till alingsås den 29e haha! =P

Vikten igen då... Jag ska köra min lattenutrilett i mån som frukost och sen knäcke under dagen. Nu jäääklar!!


Granntanten mitt emot kom och knackade på här i förrgår när jag precis kom hem ifrån jobbet.
Jag kom hem och det va helt mörkt i lägenheten. Då hade Tommie lagat middag, kycklingfile, pommes och hade tänt en massa ljus i köket så det va jättemysigt att komma hem till det <3
Efter en liten stund knackade granntanten på dörren. Hon hade sett min lapp i trappen och undare hur vi hade det. Hon hade varit bortrest i några dagar och inte sett oss, och om vi hade fått klagomål.  
Jag sa att vi hade haft besök av polisen under helgen och tanten blev jättechockad. Hon sa att barn ska låta, hon har aldrig hört oss och tyckte att den som ringt kunde allt komma och knacka på och be om ursäkt.
Hon hade med sig en lksak och chokladtomte till Lukas, det va så gulligt gjort tycker jag. Men Lukas sov så vi skulle ge honom det när han vaknade, han va jätteglad =)

Nu ska jag lägga mig så vi orkar upp till dagis i mån =)

Heeej Sveeejs

RUTINER!!

Nu är det måndag kväll. Känns så himla skönt att man kommer in i dom "vanliga! rutinerna igen med dagis. Upp på morgonen och gå iväg. Lukas gick HELA vägen idag! det är 3 km och nästan bara uppförsbackar hela vägen till dagis. Han gick och jag körde vagnen. Den måste jag ha med och lömna för Lukas är alltid urtrött när man hämtar och jag orkar inte bära honom hem.
Han somnar i vagnen 8 av 10 gånger så det är bäst att ta det säkra före det osäkra.

Det va ganska fint väder i dag också, lite blåsigt men skönt eftersom det var ljust ute när vi gick!! hur skönt är inte det då? ljust på morgonen när man går!! och ljust när man hämtar!! woow! sist va det mörkt när vi gick hem i december rusket. Då ville inte Lukas gå ut föratt det va mörkt ute haha.
Nu ser man fram emot vår och sommar!

Annars va dagen lugn, gick till arbetsförmedlingen och skulle få hjälp med lite papperr, satt i kö i 45 minuter... Sen hem och stressäta lunch innan man skulle iväg och hämta Lukas på dagis.
Det är en skön runda att gå. 6 km på morgonen och 6 på kvällen så jag har gått 1,2 mil idag =) samma i morgon och onsdag. Bra start för motionen.
Bara min mage sköter sig, den ballar ju ur titt som tätt...
Kanske inte skrev att jag varit på vct förra veckan? Jag har haft problem med magen sen dom tog bort min gallblåsa så antagligen så bildas det för mycket galla som rinner på en gång ner i magen på mig.. Så jag ska hämta ut någon medicin som ta bort gallsalt och minskar gallan så får vi se om det är bättre..


Just det!
Den 12e Maj ska jag springa vår ruset inne i örebro haha! Frida ska också va med, 5 km inne i stan springer man. Ska la bli kul. Man hinner ju träna upp sig på alla pass man går uppcohner till dagis och sen ju närmare man kommer så får man ju ta lite mer på gymmet. Kommer ju bli asjobigt när man går dit nästa gång.. Har inte varit där sen i november typ.... Ska kolla mitt kort nästa gång jag är där.. Kanske går i morgon efter jag lämnat på dagis..
Då är jag där 10.30 typ, träna till 12, duscha och hem för lunch vid 12.30 och sen har man en timme på sig innan man ska hämta lukas haha!
Förr plannerade jag ALLT!! inte gymma dirrekt men när man skulle handla, simma, äta lunch och bara sådär skumt kontrollerande..
Jag plannerade vilken minut man va där, när man skulle gå dit senast för annars kunde något hemskt hända. Ni vet om man är ute och går, så kommer det en bil och man tänker omdevetet att - Jag måste gå förbi det där trädet innan bilen kör förbi annars händer det en olycka.

Nu börjar jag bli jäkligt trött, skriver bara massa skit...


Heeej Sveejs

Helgen med polisen och fega grannar!

Nu är det sönda kväll, vill bara attkvällen ska gå fortare så man får lägga sig och försöka glömma helgen..

I går va Lukas jätte elak emot Luna och katten. Han jagade katten, kastade leksaker efter honom, knuffade Luna och till sist doppade han katten i badbaljan. Då fick han åka in på sitt rum efter en hel hög med varningar och han blev skit arg! han skriker och gapar.
Den senaste tiden har han komit in en period där han är gnällig, lyssnar inte när man säger till och så tror han att allt blir bra bara man säger - förlåt. Men han gör samma grej om och om och om och om och om igen!

Han va på sitt rum i en kvart och gapade och sen kom han ut, la sig i soffan och somnade.
Efter en halvtimme knackade det på dörren och 3 stora biffiga poliser kommer in och säger att dom fått samtal om att det va livat i våran lägenhet.
Jag blev helt paff! dom gick in i lukas rum och kollade, lyfte på lukas filt för att se så att han inte hade blåmärken och jag sa till dom att han är skit trotsig just nu och lyssnar inte alls, är elak emot sin lillasyster och katten och att jag pratat med grannen mitt i mot oss. Att hon får säga till om det är livat här för Lukas har sitt sovrum närmast henne lägenhet men hon i sin tur har sagt att hon inte hör nått för hon hör dåligt.
Efter att dom gått bröt jag ihop..
Kände mig kräkt och tycker att grannarna är så jäkla fega som inte vågar komma ner och knacka på om det är livat.

Idag gick jag runt och knackade på här i gången för att bara säga till att dom får knacka på om det är mycket ljud för Lukas är trotsig. Men INGEN öppnade!! Några visste jag va hemma för man hör när dom går och deras tv var igång när jag ringde på. 3 gånger...

Nu har jag satt upp en lapp i porten! fegisar....

Så min helg va skit...

I mån ska Lukas till dagis, dom vanliga tiderna igen utan juluppehåll och magsjukan har dragit förbi där. Luna ska skolas in i februari så då blir det två dagisbarn där =)
Ringa hyresvärden i mån också... Berätta om vårat polisbesök och fråga om dom kan byta ut vårna dörr för man kan höra i trappen om virus fiser (katten) Lyhört som sjutton..
Och ta upp att vi inte ska ha någon anmärkning pga att dom va här.. Det är inte vårat fel att Lukas är i trotsåldern.

Nu ska jag kolla väder och nyheter så man tänker på något annat...


Heeej Sveeejs

Helgen med polisen och fega grannar!

Nu är det sönda kväll, vill bara attkvällen ska gå fortare så man får lägga sig och försöka glömma helgen..

I går va Lukas jätte elak emot Luna och katten. Han jagade katten, kastade leksaker efter honom, knuffade Luna och till sist doppade han katten i badbaljan. Då fick han åka in på sitt rum efter en hel hög med varningar och han blev skit arg! han skriker och gapar.
Den senaste tiden har han komit in en period där han är gnällig, lyssnar inte när man säger till och så tror han att allt blir bra bara man säger - förlåt. Men han gör samma grej om och om och om och om och om igen!

Han va på sitt rum i en kvart och gapade och sen kom han ut, la sig i soffan och somnade.
Efter en halvtimme knackade det på dörren och 3 stora biffiga poliser kommer in och säger att dom fått samtal om att det va livat i våran lägenhet.
Jag blev helt paff! dom gick in i lukas rum och kollade, lyfte på lukas filt för att se så att han inte hade blåmärken och jag sa till dom att han är skit trotsig just nu och lyssnar inte alls, är elak emot sin lillasyster och katten och att jag pratat med grannen mitt i mot oss. Att hon får säga till om det är livat här för Lukas har sitt sovrum närmast henne lägenhet men hon i sin tur har sagt att hon inte hör nått för hon hör dåligt.
Efter att dom gått bröt jag ihop..
Kände mig kräkt och tycker att grannarna är så jäkla fega som inte vågar komma ner och knacka på om det är livat.

Idag gick jag runt och knackade på här i gången för att bara säga till att dom får knacka på om det är mycket ljud för Lukas är trotsig. Men INGEN öppnade!! Några visste jag va hemma för man hör när dom går och deras tv var igång när jag ringde på. 3 gånger...

Nu har jag satt upp en lapp i porten! fegisar....

Så min helg va skit...

I mån ska Lukas till dagis, dom vanliga tiderna igen utan juluppehåll och magsjukan har dragit förbi där. Luna ska skolas in i februari så då blir det två dagisbarn där =)
Ringa hyresvärden i mån också... Berätta om vårat polisbesök och fråga om dom kan byta ut vårna dörr för man kan höra i trappen om virus fiser (katten) Lyhört som sjutton..
Och ta upp att vi inte ska ha någon anmärkning pga att dom va här.. Det är inte vårat fel att Lukas är i trotsåldern.

Nu ska jag kolla väder och nyheter så man tänker på något annat...


Heeej Sveeejs

Förskyld igen...

Vi hann vara friska i lite mer än en vecka och sen blev vi sjuka igen.. Kan ömöjligt vara samma virus som sist. Det började med Lukas som hostade och snorade, sen jag, Luna och Tommie.
Det kommer inte ifrån dagis för Lukas va hemma nästan hela december och sen när han skulle börja gå igen så var det ju magsjuka som gick på hela dagiset så vi höll honom hemma.
Jag ringde igår så nästa vecka börjar han som vanligt igen med måndag-tisdag-torsdag 9-14 så det blir skönt.

Jag har jobbat måndag-tisdag 8.30-16 denna vecka, det känns när man är sjuk =( idag skulle jag jobbat men skulle ju till vårdcentralen för att kolla min mage. Jag ska börja med någon pulvermedicin som jag ska ta vid behov. MEN! när jag skulle hämta ut det på apoteket så hade dom det inte. Jag bad dom ringa upp till sjukhuset föratt kolla om deras apotek hade, men det hade dom inte.
Inget liknande heller så jag får vänta några dagar tills leveransen kommer.... Suck...

I mån ska jag jobba 8.30-17 och hoppas jag är bättre, både med mage och förskylning.
Jag är dödstrött också för jag har fått så otroligt svårt att sova på nätterna!! lägger mig vid 10-11 och somnar inte förän 2-3 på natten, sen upp vid 7.. Snart kommer jag gå i väggen om man inte kan sova....

Igår när jag inte kunde sova så försökte jag aktiviera mig så jag blev trött, jag gjorde rent avloppet i duschen hahaha! jag vart inte så mycket tröttare men det blev ju rensat hahahaha!
Idag skulle jag gå till arbetsförmedlingen och snacka om papper jag fått, har hamnat i jobbgaranti men det är lite skumt eftersom jag jobbar på timmar men jag fick va med endå.... Måste ha lite klarhet i det..

Nu såg jag att dom stänger kl 12 så jag fåt gå dit på fredag istället. Tänkte stanna inne och städa, kanske gå och gymma sen ikväll om jag orkar, cykla lungt en timme eller nått..

Man känner ju sig så lat när man bara är sjuk hela tiden och inte orkar! =(

Ska ner till tvättstugan nu...


Heeej Sveejs

Söndag

God förmiddag.
Idag är jag pigg och fick sova till strax efter kl 9 i morse. Då tog jag med båda barnen upp, fixade frukost, satte dom i duschen och nu sitter vi här.. Luna sover lite, lukas leker på golvet, tommie spelar xbox och jag klottrar.

Idag vill jag verkligen hitta på nått kul!! Är sugen på att dra till bdhuset med barnen men Lukas har varit lite snorig i några dagar så jag vet inte hur jag ska göra. Smsar med Frida för att försöka få med henne också haha!
Inväntar svar...

Jag har inte rökt något idag än, tänkte försöka lägga av nu, röker dom sista och köper en snusdosa. Jag har lättare att sluta snusa än röka och om jag kör helt med snus en månad så kommer det gå fint. Tänker lägga mina ciggpengar i en burk istället för om det blir en resa i april så har man mat/shopping pengar i burken.,
Sms nu...

Ska smsa dom andra bröderna och försöka få med dom också =)

Heeej sVEEJS

110101

Hej hej 2011!
Idag fyller våran lilla Luna ett år!! stora tjejen =)
Vi har faktiskt inte firat något idag, vi gjorde det igår men hon fick en pressent i alla fall och lite sång och grattis.
Tårtorna jag gjorde igår va poppis, det sista av dom blev uppätet i natt ha ha!

Det va en lugn nyårskväll. Vi va hemma och Tommies pappa, 2 bröder och senare kom en annan kompis till dom en sväng va här.
Vi åt lite, spelade kort, kollade på tv och korkade upp champanjen på 12 slaget.

Jag gjorde en ganska fet potatisgratäng, fläskfile, grekisk sallad och rödvinsås. Jag hade i en MASSSA grädde och ost  i gratängen xD

Så nyårslöfte nr ett blir att gå ner mina sista kilon. Jag kommer säkert komma på fler löften senare men har inga för tillfället =)
Idag har vi städat typ hela dagen också, så nu ska jag göra det sista, ut med lite sopor.


Ha det fint!


Heeej Sveeejs

RSS 2.0